ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;

ΣΤΟ SPACEKIDS

ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ!

Ο παιδότοπος Spacekids πέραν της διοργάνωσης αξέχαστων παιδικών πάρτυ γενεθλίων, στοχεύει στην όσο το δυνατό άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των παιδιών μας για ασφαλές παιγνίδι που να συνδυάζεται με γνώση υιοθετώντας πλήρως την αρχή «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». Ταυτόχρονα μέσω της Σχολής Γονέων και των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνουμε στο χώρο μας, επιδιώκουμε την προσφορά υπηρεσιών που συμβάλλουν στη δημιουργία γνώσης για σημαντικά θέματα της καθημερινότητας μας.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Παύλος και η Μαρία Κουσιουμή ίδρυσαν το 1970 το Ζαχαροπλαστείο ORIENTAL και μέσα από τον ζήλο, την εργατικότητα, την αγάπη αλλά και την αφοσίωσή τους κατάφεραν να το αναδείξουν ανάμεσα στα δημοφελέστερα ζαχαροπλαστεία της Λευκωσίας. Με την πάροδο του χρόνου, το Ζαχαροπλαστείο πρωτοπορώντας και πάλι, διεύρυνε τις δραστηριότητες του στον τομέα της μαζικής εστίασης μέσω της διοργάνωσης catering. Σήμερα αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία στο χώρο της εστίασης catering διοργανώνοντας δεξιώσεις σε όλη την Κύπρο. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των δεξιώσεων γάμου έδειξε το δρόμο για την δημιουργία και υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου έργου, του Κτήματος Κουσιουμή, που λειτουργεί με μεγαλή επιτυχία από το 2016. Σήμερα, το Ζαχαροπλαστείο Οριεντάλ στηρίζει τη δημιουργία του παιδότοπου Spacekids λαμβάνοντας υπόψη και αναγνωρίζοντας τη σημασία της παροχής στα παιδιά και τα εγγόνια μας ποιοτικού χρόνου και χώρου διασκέδασης! Γιατί η αγάπη μας για τα παιδιά είναι δεδομένη.

Δημιουργήσαμε μια ζεστή και γεμάτη γλύκα γωνιά για τους μικρούς μας φίλους

SPACEKIDS

Οι συνεργάτες μας

Ο παιδότοπος Spacekids έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των παιδιών και των γονέων τους.

ΟΡΙΕΝΤΑΛ

Ζαχαροπλαστείο

ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΣΙΟΥΜΗ

Αίθουσα δεξιώσεων

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Έμπνευση

Στείλτε μας μήνυμα

Με χαρά θα απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και με ιδιαίτερη χαρά θα διευθετήσουμε ένα ραντεβού μαζί σας.

Scroll to Top